Lejefilm på Viaplay

Lej & køb -sektion har du adgang til et stort udvalg af film, som ikke indgår i vores officielle filmbibliotek på grund af rettigheder. Tag gerne et kig på videoen ovenfor, som forklarer hvordan det fungerer.

Disse film kan ses når du selv ønsker for en pris mellem 29kr til 49kr per film. Man skal huske at lejefilmen vil være tilgængelig i 48 timer efter du har bekræftet købet. I disse 48 timer har du mulighed for, at se filmen lige så mange gange du vil!

For at få adgang til Lejefilm-sektionen gennem Viaplay-appen på iPhone eller iPad, skal du bruge et aktivt abonnement, mens du på andre platforme, hvor vi tilbyder sektionen, kan leje og købe film uden et aktivt abonnement. Læs mere om lejefilm på iPhone og iPad her.

For at leje filmen behøver du ikke at have noget aktivt abonnement – det er derfor muligt at bare have en brugerkonto og leje film, når det ønskes. Betalingen for filmen sker direkte på dit indtastede kredit- eller bankkort. Har du en rabatkode, så skal du først indløse denne via en computer.  Læs mere her.

Hvis du anvender et Apple TV eller en Xbox, skal du først bestille filmen gennem en anden platform, da vi ikke tilbyder Lej & køb-sektionen på disse enheder. Derefter kan du finde din film under “Købte film”, selv på de nævnte platforme.

Kvitteringer findes under Kontooversigt, som findes under dit navn øverst til højre, når du er logget via en computer. Herinde findes feltet Købshistorik, og her har du mulighed for at downloade disse kvitteringer i PDF-format.