Log ind med Facebook

Nu er det muligt at koble din Viaplay-konto til Facebook, så du hurtigt og nemt kan logge på Viaplay med dine Facebook-oplysninger. Hvis du allerede er kunde, kan du gå ind på kontooversigten som ligger under dit navn øverst til højre, når du er logget ind via en computer. Under dine Informationer til Login skal du klikke på Kobl til Facebook og følge instruktionerne i den boks, der popper op derefter. Er du ny kunde har du allerede ved registreringen muligheden for at oprette en konto med Facebook.

Bemærk, at hvis du befinder dig et sted, der blokerer Facebook( f.eks på arbejdspladsen), vil du ikke være i stand til at anvende denne metode. Der skal du istedet logge ind direkte på Viaplay. Her skal du bruge den emailadresse du brugte ved registreringen. Hvis du ikke kan huske kodeordet skal du klikke på ” Har du glemt dit password” og følge instruktionerne i den mail du modtager.

Hvis boksen bare står og drejer rundt, når du forsøger at koble din konto til Facebook, skal du sikre dig at din browser tillader pop-up vinduer.