Log ind på PlayStation, Xbox, Apple TV og SmartTV

For anvendelse af Viaplay gennem Xbox, Playstation, Apple TV, Smart TV og Android TV logger du ind med en kode. Det er for du kan slippe for at indtaste dine brugeroplysninger bogstav for bogstav med fjernbetjeningen/spillekonsol via tastatur på TV’et.

Sådan gør du:

1. Klik på Log Ind-knappen på din enhed.
  2. Et boks dukker op, som beder dig at besøge hjemmesiden viaplay.dk/activate gennem en mobil, tablet eller computer. Når du er inde på viaplay.dk/activate, klik på boksen ‘Hent kode’.
  3. Koden som nu dukker op på dit TV skal du angive i de tomme felter på viaplay.dk/activate.
  4. Nu dukker et indlogningsvindue op på din telefon, tablet eller computer. Tast ind din email-adresse og kodeord, så vil du blive logget ind automatisk på dit Smart-TV, spillekonsol eller Apple TV. Når du først er logget ind, så gemmes oplysningerne på din enhed.

Billedet nedenfor viser hvordan det ser ud, når man besøger hjemmesiden viaplay.dk/activate. Her angives koden som vises i boksen på TV’et og klikker på Log Ind.