Log ind via Facebook-knappen forsvinder

30. april forsvinder funktionen “Log på via Facebook”. For dem, der har tilsluttet Viaplay til Facebook, betyder det, at du skal lave en valgfri adgangskode. Læs mere nedenfor, hvad det betyder.

Hvordan laver jeg en ny adgangskode?

Klik som normalt på Log ind og vælg Har du glemt dit password, så omdirigeres du til en side for at nulstille din adgangskode. Husk, den e-mail-adresse, der er dit brugernavn, er den samme e-mail-adresse, som du er registreret med på Facebook.

Hvad er mit brugernavn?

Dit brugernavn er den e-mail-adresse, du er registreret med på Facebook.

Hvornår skal jeg lave en ny adgangskode?

Vi anbefaler, at du laver din adgangskode så hurtigt som muligt. Funktionen “Log ind med Facebook” vil være tilgængelig indtil slutningen af april.

Hvad hvis jeg ikke indstiller adgangskoden inden 30. april?

Hvis du ikke har mulighed for at lave et kodeord, før funktionen slettes, kan du nemt gøre det bagefter. Gå til viaplay.dk og klik på “Glemt din adgangskode?”, Eller klik her.

Indtast den e-mail-adresse, du har registreret på Facebook, og klik på Send e-mail til mig.

Følg instruktionerne i e-mailen, og start derefter som normalt!