Manglende undertekster på Samsung Smart TV årsmodel 2020

Nogen brugere har oplevet problemer med undertekster på Samsung Smart TV – Model år 2020. Dette er nu blevet løst. Oplever du fortsat problemer, må du gerne prøve at opdatere dit TV samt nulstille Smart Hub.

Sådan opdaterer du software på dit Samsung TV

– Tryk på menu knappen på din fjernbetjening. (Bruger du Smart remote, skal du trykke på Keypad knappen øverst, så kommer fjernbetjeningen frem på din skærm)
– Vælg Support nederst i menuen
– Tryk på Opdater software
– Vælg Online opdatering (ikke USB)
– TV’et tjekker nu om der en ny version
– Vælg Opdater, hvis der er en ny version
TV’et slukker og genstarter automatisk efter endt opdatering.

Sådan nulstiller du SmartHub på dit Samsung TV

– Tryk på menu knappen på din fjernbetjening. (Bruger du Smart remote, skal du trykke på Keypad knappen øverst, så kommer fjernbetjeningen frem på din skærm)
– Vælg Support nederst i menuen
– Tryk på Selvdiagnose
– Tryk på Nulstil SmartHub
TV’et sletter nu alle dine apps. For at påbegynde automatisk geninstallering af dine apps, gå til Startsiden og godkend brugervilkår.