Er du blevet debiteret ekstra den 1. juli og kender du ikke til denne trækning? Læs mere her:

Har du brug for hjælp?

Søg iblandt vores spørgsmål og svar på Viaplay!

Mørk tilstand på Android-enheder

Med den seneste opdatering af Viaplay-appen kan du aktivere mørk tilstand på din Android-enhed. Dette er muligt på nogle enheder med Android Pie, og alle enheder med Android Q.

For at aktivere mørk tilstand i appen, skal du gennem din enheds indstillinger aktivere mørk tilstand for denne. Når det er gjort, vil appen automatisk også blive i mørk tilstand, når indstillingerne er ændret.