Behøver du hjælp?

Du kan også søge i ofte stillede spørgsmål

Nedtælling på serier

Licenserne for størstedelen af serier og film på streamingmarkedet er tidsbegrænsede. Når det begynder at lakke mod enden for en serie, så vil en nedtælling dukke op, som viser hvor mange dage der er tilbage, før serien bliver fjernet. Nedtællingen starter med 30 dage tilbage, så du får chancen for at se den serie færdig, som du er opslugt af.

Se eksemplet nedenfor.

Det er ikke unormalt, at serier vi tidligere har vist, gør comeback på et senere tidspunkt. Hold gerne øje med Facebook, for ikke at misse nogle nyheder og højdepunkter.