Behøver du hjælp?

Du kan også søge i ofte stillede spørgsmål

Ny Viaplay-app til Xbox One

Vores nye, forbedrede Xbox One er klar til at blive hentet nu! Vores tidligere app vil blive lukket ned i løbet af sommeren, så for at du kan fortsætte med at se indhold, behøver du at hente Viaplay appen markeret med [new] fra Store til din Xbox. Hvis du ikke kan finde den nye app via “søg” kan du lokalisere den ved at gå til “New apps” istedet.

Nyd godt af de seneste funktioner med det samme, og hent appen i dag, så du derefter kan slette den gamle app.

1. Gå til Store i din Xbox One.
  2. Download Viaplay-appen markeret med [new].
  3. Download appen, og begynd at streame.

Sådan sletter du den gamle app:

1. Tryk på Start-knappen på kontrollen. Nr. 1 på billedet nedenfor.
  2. Gå til “Mine spil og apps”.
  3. Scroll til Viaplay-appen.
  4. Tryk på “hamburgerknappen”. Nr. 2. på billedet nedenfor.
  5. Vælg muligheden “Afinstallér”.