Er du blevet debiteret ekstra den 1. juli og kender du ikke til denne trækning? Læs mere her:

Har du brug for hjælp?

Søg iblandt vores spørgsmål og svar på Viaplay!

Nye og kommende serier på Viaplay

Vores udbud opdateres hele tiden, og vi stræber efter at altid vise det meste af det bedste, når det kommer til serier. For at holde dig opdateret om hvad der kommer, kan det være en god ide at følge os på sociale medier – Facebook, Twitter og Instagram.

Husk endelig også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil få information om nye releases og anden nyttig information! Hvis du ikke allerede gør det, kan du begynde med det samme, ved at logge ind på hjemmesiden og navigere til “Kontooversigt”. Klik på “Min profil” og scroll længst ned på siden.

Med disse metoder er du altid opdateret med vores nye lanceringer og kan fylde din kalender med premiere datoer!