Nye priser – Viaplay Sport & Total

For at kunne tilbyde dig som kunde den bedst mulige underholdning sætter vi nu prisen op på Viaplay Sport og Viaplay Total. De nye priser træder i kraft den 1. juli. Mere information om kommende debiteringer finder du under “Kontooversigt“.

• Viaplay Sport, 309 DKK. I Viaplay Sport indgår samtlige sportbegivenheder (eklusivt PPV-begivenheder) samt serier.
  • Viaplay Total, 339 DKK. I Viaplay Total indgår al indholdet under sektionerne Film, Serier og Børn samt alle sportbegivenheder (eklusivt PPV-begivenheder).

Som aktiv kunde kan du når som helst ændre dit indhold, alle vores pakker er uden bindingstid og opsigelsesvarsel. I Viaplay Total og Viaplay Sport indgår rettigheder som Champions League, Premier League, Superligaen, Bundesligaen, Formel 1, UFC, European Tour, EHF Champions League, ATP Tour Masters, NFL og meget mere.