Om din brugerkonto hos Viaplay

Hvis du vil leje en film eller er interesseret i at bestille en af vores Pay Per View begivenheder, skal du oprette en konto hos os. Dette gælder også i tilfælde, hvor vi tilbyder gratis visning af begivenheder.

Med din brugerkonto kan du logge ind på den platform, som du ønsker at afspille vores indhold fra. Klikker du her får du et rigtigt godt overblik over hvilke enheder vi understøtter.

Registrering hos os er gratis. Hvis du fremover, efter at have oprettet en tom brugerkonto, vil bestille en af vores pakker så kan du gøre det efter at du har logget ind med din valgte email-adresse og adgangskoden på hjemmesiden via en computer.

For at oprette en brugerkonto uden at bestille en pakke – klik her.
For at bestille en af vores pakker (abonnement, afslut når du vil) – klik her.