Opdater firmwaren for Philips

For at sikre at du har den seneste firmware version installeret på dit TV, er det ofte bedst at opdatere det manuelt. Den seneste firmware kan findes på Philips hjemmesider.

Følg disse trin til at opdatere firmwaren:

• Gå til: //www.philips.co.uk/content/B2C/en_GB/support-home/support-software-and-drivers.html#card=SOUND_AND_VISION_GR%3ATELEVISIONS_CA
  • Søg efter din TV model og rul ned til “Software & drivers”Vælg “Download file” under “Software update”
  • Højreklik på .zip filen og vælg unzip og derefter flyt den unzipped files over på et tomt USB stik
  • Når du har fuldendt disse trin, tænd da dit TV og tilslut USB stikket til TV’et. Opdateringen vil automatisk dukke op på skærmen. Vælg “Updater” hvis valgmuligheden er tilgængelig, nogle modeller vil ikke behøve dette.

Efter omkring 5-15 minutter skal opdatering gerne være færdig og Philips logoet vil komme frem på skærmen. Før dette sker, er det normalt at skærmen periodevis bliver sort. Når Philips logoet dukker op, sluk og tænd da TV’et.

Opdateringen er nu klar og installeret!