Opdatering af iOS versionen på din iPad / iPhone

For at få adgang til de seneste opdateringer af Viaplay-appen, så anbefaler vi at du har den seneste iOS-version installeret.

Viaplay-appen vedligeholdes ikke længere på enheder med iOS-version 10 eller tidligere. Hvis du har iOS 8.0-10.0, så kan du forsat bruge Viaplay, men vi kommer ikke til at udgive nogle opdateringer af appen til dette.

For at tage del i de aller seneste funktioner af Viaplay-appen, så anbefaler vi at du har opdateret din enhed til iOS13.

Du kan opdatere din iPhone eller iPad til den seneste version af iOS trådløst eller med iTunes. Følg trinene her.