Opsig pakken

Kan du ikke finde din Opsig-knap? Så har du måske abonnement på en anden konto eller gennem iTunes. For iTunes, klik her istedet.

Du kan helt enkelt opsige dit abonnement når du er logget ind på vores hjemmeside, viaplay.dk. Følg trinene nedenfor:

1. Hold musen over dit navn oppe i højre hjørne og klik på Kontooversigt.
  2. Til højre kan du se hvilken pakke du har lige nu. Klik på Opsig.
  3. Følg punkterne i opsigelsesprocessen. For at være sikker på at opsigelsen er gennemført korrekt, undersøg da om du har modtaget en bekræftelsesmail. Har du ikke modtaget noget? Tag også et kig i uønsket post. Hvis du ikke har modtaget en bekræftelsesmail, er opsigelsen ikke gået igennem.