Behøver du hjælp?

Du kan også søge i ofte stillede spørgsmål

Paradise Hotel sæson 14

Speedwaykører, Youtuber, Festabe – hvad kræves det for at vinde?

Den 27. februar checker årets første deltagere ind for at sparke en helt ny sæson af Paradise Hotel igang. Gå ikke glip af nye temauger, vanvittige parceremonier og ikke mindst alt sladderen fra Pandoras æske hvor tilliden sættes på prøve. Husk at alt kan ske på Paradise Hotel!

Skaf en pakke og tag del i alle de nye afsnit, reklamefrit på Viaplay.

Sådan viser vi Paradise Hotel på Viaplay:

Uge 1 – til og med første parceremoni klokken 22.
Uge 2 og fremad kan du se allerede fra klokken 17 alle dage, undtagen episode 2337 og når der er parceremoni på hotellet (hver 4. afsnit), hvor afsnittet kommer kl 22. – Det samme gælder de sidste to afsnit under finale ugen, som også kommer klokken 22.

Paradise Hotel

phdk_landscape2