Paradise Hotel sæson 15

Den 26. marts checker årets første deltagere ind for at sparke en helt ny sæson af Paradise Hotel igang. Gå ikke glip af nye temauger, vanvittige parceremonier og ikke mindst alt sladderen fra Pandoras æske hvor tilliden sættes på prøve. Husk at alt kan ske på Paradise Hotel!

Skaf en pakke og tag del i alle de nye afsnit, reklamefrit på Viaplay.

Sådan viser vi Paradise Hotel på Viaplay:

Der bliver udgivet to afsnit den 26. marts. Første afsnit sendes fra kl. 22:00, andet afsnit fra kl. 23:00.

Gennem resten af sæsonen udgives afsnittene fra kl. 22:00 (tirsdag til torsdag) indtil sæsonfinalen, hvor sidste afsnit bliver sendt samme dag som på TV.

Det er værd at notere, at fordi vi sender to afsnit allerede første dag, kommer vi til at være et afsnit før øvrige kanaler, så vi på den måde har forpremierer frem til finalen.

Paradise Hotel

phdk_landscape2