Er du blevet debiteret ekstra den 1. juli og kender du ikke til denne trækning? Læs mere her:

Har du brug for hjælp?

Søg iblandt vores spørgsmål og svar på Viaplay!

Paradise Hotel sæson 16

Den 1. januar checker årets første deltagere ind for at sparke en helt ny sæson af Paradise Hotel igang. Gå ikke glip af nye temauger, vanvittige parceremonier og ikke mindst alt sladderen fra Pandoras æske, hvor tilliden sættes på prøve. Husk at alt kan ske på Paradise Hotel!

Skaf en pakke og tag del i alle de nye afsnit, reklamefrit på Viaplay.

Sådan viser vi Paradise Hotel på Viaplay:

Der bliver udgivet 2 afsnit d. 1. januar omkring kl. 16:00. Afsnit 3 vises d. 2. januar også omkring kl. 16:00.

Resten af sæsonen udgives afsnittene omkring kl. 16:00 (tirsdag til torsdag).

Paradise Hotel

phdk_landscape2