Pay-per-view: Wilder vs Fury II

Natten mellem den 22. og 23. februar træder Deontay Wilder vs Tyson Fury igen i ringen til en returmatch. Første møde tog slut efter 12 hede runder, og returopgøret siges at være et af mest forventningsfulde i 2020. Wilder vs Fury kan udelukkende ses på Viaplay som Pay-Per-View.

Hvornår er gallaen?

Gallaen tager sted natten til søndag d. 23. februar og holdes i Las Vegas. Mere information om cardet offentliggøres når vi nærmer os eventet.

Hvordan ser jeg gallaen?

Gallaen sælges eksklusivt som Pay-Per-View (PPV) på Viaplay og koster 499,- kroner. For at kunne se eventet skal du købe gallaen separat, hvilket du gør her.

Du kan se gallaen på én enhed ad gangen, og hvis du vil skifte enhed midt i sendingen, skal du pause sendingen før du lukker den ned. Her kan du læse mere om de enheder, som du kan se Viaplay på.

Hvad er Pay-per-view?

Pay-per-view (PPV) betyder, at gallaen sælges individuelt og derfor ikke er inkluderet i vores pakker. Læs mere om det her.

Hvilken tid starter gallaen?

Der kommer mere detaljeret information om eventet, når vi nærmer os dagen for opgøret.