Behøver du hjælp?

Du kan også søge i ofte stillede spørgsmål

Viaplay er tilgængelig indenfor hele EU

Hvem har bestemt de nye regler?
EU-kommissionen. De nye regler gælder for samtlige online markedsaktører, som tilbyder streaming af serier, film, sportudsendelser, musik etc.

Hvad indebærer den nye portabilitetsregulering?
Tidligere har Viaplay været landsbegrænset på grund af rettighedsmæssige årsager. Fremover indebærer dette, at du som privatkunde vil have mulighed for at tage tjenesten med dig til lande indenfor EU, så du kan se det samme materiale som derhjemme. Du kan finde flere informationer om de almene regler her.

Hvordan påvirker det mig som kunde?
Fra og med den 1. april har du mulighed for at tage dit lokale Viaplay med til lande indenfor EU. Tjenesten fungerer præcis som i Danmark i form af udbud, teknik og funktioner. Husk på at kvaliteten på materialet kan variere, da den afhænger af netværkets egenskab samt hastighed.

Hvorfor fungerer mit Viaplay ikke i Norge?
I og med at den nye portabilitetsregulering gælder indenfor EU, vil du ikke kunne bruge din Viaplay-konto i Norge, da de ikke er med i EU. Du kan derimod hente så mange af vores serier og film som du orker ned på Viaplay-appen på din smartphone eller tablet, når du befinder dig i Danmark, for så siden at se dem offline i lande, som ikke er med i EU.