Priserne på pakkerne Viaplay Sport og Viaplay Total sænkes midlertidigt

På grund af spredning af Corona-viruset er flere kampe og begivenheder flyttet, og nogle er aflyst. Det er selvfølgelig beklageligt, men vi respekterer at sikkerheden kommer i første række.

På baggrund af dette har Viaplay kigget på sit udbud og justerer midlertidigt priserne på Sport- og Totalpakken for både nye og eksisterende kunder. Den nye pris for Sportpakken bliver 99 kr. pr. måned for kommende betalinger. Vær opmærksom på at dette kun er midlertidig.

Langt fra alt sport er aflyst, og vi fortsætter med at vise den sport som tager sted på Viaplay. Udover dette har Sportspakkens kunder selvfølgelig fortsat adgang til alle vores film, serier og børneunderholdning – det indebærer altså meget underholdning til en kraftigt reduceret pris. Hold gerne øje med vores sportsoversigt, den opdateres løbende.