Er du blevet debiteret ekstra den 1. juli og kender du ikke til denne trækning? Læs mere her:

Har du brug for hjælp?

Søg iblandt vores spørgsmål og svar på Viaplay!

Prisjustering på din sportspakke

Den 13. Marts 2020 sænkede vi priserne på Viaplay Sport og Viaplay Total, til 99kr/måneden. Denne ændring var grundet at de fleste sportsbegivenheder blev aflyst grundet corona-epidemien. Vi er glade for at der nu begynder at starte en del mere sport op igen, og forhåbentligt snart endnu flere. Premier League har annonceret sin startdato d. 17. juni og Indycar fra den første uge i juni. Derudover er Nascar, Bundesliga, Superliga og UFC allerede i gang!

Jeg er blevet debiteret d. 1. juli og kender ikke til denne trækning?

Den 1. juni sendte vi en mail til alle sports-kunder med information om, at vi vil gå tilbage til normale priser på vores sportspakker. For eksisterende kunder vender priserne tilbage til normalprisen d. 1. juli, hvor vi debiterer dig* et beløb, som dækker perioden fra 1. juli frem til din eksisterende betalingsdato i juli. Efter dette vil debiteringerne foregå som normalt.

*Dette påvirker ikke dig, som allerede har betalt fuld pris på din Viaplay pakke fra 1. juni.

Hvad betyder det for mig som er Viaplay Sport eller Viaplay Total kunde?

Det betyder at prisen kommer til at stige til normalprisen igen. Viaplay Sport 309kr pr. måned samt Viaplay Total 339kr pr. måned fra og med d. 1 juli. Vær opmærksom på at film ikke længere indgår hos dig der har haft midlertidig adgang til dette efter d. 1 juli.

Hvornår sker ændringen?

Fra og med d. 1 juli 2020 går priserne tilbage til normalpris. Hvilket betyder at vi fra d. 1 juli kommer til at debitere dig som dækker perioden fra d. 1 juli til din normale betalingsdato i juli. Vær opmærksom på at trækningen, som debiteres d. 1. juli er synlig i “Kontooversigt” i slutningen af juni.

*Dette påvirker ikke dig, der allerede har betalt fuld pris på din Viaplay-pakke fra 1. juni.

Hvor ser jeg kommende betalinger?

Under “Kontooversigt” finder du mere information og datoerne for de kommende betalinger. Det finder du ved at logge ind på Viaplay og trykke på dit navn og derefter trykke på “Kontooversigt”. Vær opmærksom på at trækningen, som debiteres d. 1. juli er synlig i “Kontooversigt” i slutningen af juni.

Jeg betaler igennem iTunes, hvad betyder det for mig?

Fra og med d. 1 juli stiger priserne igen til vores normalpris for dig som betaler gennem iTunes. For mere information for kommende betalinger skal du ind på “Kontooversigt”.

Hvordan foretager jeg ændringer på min konto?

For at finde ud af hvad din betalingsdato er, eller for at foretage ændringer i dit Viaplay-abonnement, skal du gå til Kontooversigt  når du er logget ind på Viaplay.

Hvis du ønsker at ønsker at opsige dit Viaplay-abonnement inden ændringen træder i kraft, skal dette ske inden d. 28 juni.