Værdikoden kunne ikke aktiveres

Har du fået en værdikode, men har ikke held med at indløse den? Læs mere om hvad gælder ved indløsning af værdikode og hvad du bør tjekke en ekstra gang, inden du tester igen. Læsmere om hvordan du aktiverer din værdikode her.

Dit land

Koden du forsøger at indløse skal gælde i det land du er bosat i. Har du eksempelvis fået en kode i Danmark, kan den kun tilføjes til en dansk konto med en dansk betalingsmetode. Derfor kan vi ikke garantere at koder som du har fået i Finland, Norge eller Sverige kan tilføjes til dit danske abonnement.

Betalingsmetode

For at aktivere din gratisperiode, er det nødvendigt at have en gyldig betalingsmetode på din konto. Dette er grundet forskellige faktorer som blandt andet studierettigheder og regionsindstillinger.

Du vil ikke blive debiteret for din gratisperiode når du registrerer din kode. Dobbelttjek at summen stemmer når du bekræfter købet.

Har du problemer med at tilføje/opdatere din betalingsmetode? Læs mere her.

Har du allerede en rabatperiode?

Har du fået en værdikode, men har allerede en gratisperiode igang?

Du kan ikke tilføje værdikoden til dit abonnement hvis du allerede har en aktiv kampagne,  hvis det gælder for samme pakke.

Gælder værdikoden for en anden pakke end den du har nu?

Når du anvender koden bliver din nuværende pakke opdateret med det samme, og din nye nedsatte periode starter med det samme.

3 for 1-kampagne

Har du fået en mail om 3 for 1-kampagne? Dobbelttjek at du forsøger at anvende rabatten på samme e-mailadresse, som du modtog kampagnen på. Koden gælder kun til en specifik e-mailadresse, og derfor er det vigtigt at du ikke forsøger at indløse kampagnen på en anden Viaplay-konto med en anden e-mailadresse.

Hvis du allerede er logget ind på en anden konto, prøv at logge ud og klik på linket igen.

Har du flere gavekort som du vil tilføje på samme tid?

Har du flere gavekort som gælder til samme pakke?
Start med at aktivere en af dine værdikoder, og begynd at se. For at kunne tilføje den anden kode skal du vente til at du er på sidste måned af din første gratisperiode, og derefter tilføje kode nummer to.

Har du et gavekort som gælder en anden pakke end den, du allerede har? Når du vælger at aktivere værdikoden bliver din nuværende pris og pakke opdateret, og dit nye nedsatte abonnement starter med det samme.