Profiler

Nu har du mulighed for at have din egen aktivitetsliste, der ikke forstyrrer andre på din konto, gemme dine egne favoritter uden at blive påvirket af andre i husstanden, og sørge for, at børnene kun får adgang til passende indhold for deres alder. Men ikke nok med det, nu kan du også krydre udseendet med sjove profilbilleder!

Hvordan opretter jeg flere profiler?

Klik på dit eget navn, når du er logget ind på Viaplay. Der kan du styre dine nuværende profiler og tilføje nye. På andre enheder kan du komme ind i menuen ved at klikke på de tre streger, der er oppe i venstre hjørne eller knappen Konto nederst til højre. Du kan styre profiler på en hvilken som helst enhed undtagen Apple TV, hvor du kun kan skifte mellem profiler.

Hvor mange profiler kan jeg oprette?

Du kan have op til 6 profiler.

Hvor mange streams kan jeg have på samme tid?

Du kan afspille 2 steder ad gangen. Med tablet og telefon kan du oven i købet downloade en masse materiale. Læs mere om offline her.

Begræns hvad der kan vises på profilerne

Filtrer indhold, der er upassende for de yngste ved at oprette en børneprofil. Når du har oprettet en børneprofil, kan du vælge kun at vise indhold rettet mod børn under 7 år. Hvis du vælger ikke at markere denne indstilling, har denne profil adgang til alt i Børne-sektionen (op til ca. 12 år).

For lidt ældre børn kan du oprette en almindelig profil og vælge kun at vise indhold, der er egnet til unge op til 15 år. For at begrænse køb, læs nedenfor.

Begræns køb på profilerne

Undgå overraskelser ved at sætte en købskode på alle engangskøb (leje- og købefilm samt PPV-arrangementer). Koden gælder for alle profiler og kan aktiveres via Min profil på hjemmesiden (klik på dit navn i hjørnet til højre og gå under Kontooversigt). Hvis du har haft forældrekontrol aktiveret, før profilerne kom, gælder denne kode også for køb efter profilerne er kommet til.