Rabatten kunne ikke foretages

Har du problemer med din rabatkode? Her er nogle tips og tricks du kan prøve.

Få 3 måneder for prisen af 1.

Tilbuddet gælder kun for kunder som ikke har et aktivt abonnement i forvejen.

1. 1. Hvis du allerede er logget ind på et aktivt abonnement, besøg Viaplay.dk og log ud(klik på dit navn oppe til højre og vælg “log ud”)

1. 2. Klik her og udfyld dine oplysninger (Tilbuddet gælder til den samme e-mailadresse, som du har modtaget mailen på)

3. Udfør starttrinene og begynd at se!

Abonnement

1. Sikre dig at du har valgt den korrekte pakke i købsfeltet, læs mere her.
  2. Anvender du en mobil enhed for at indløse din rabatkode? Prøv at gøre det på en computer istedet.
  3. Oplever du problemer via en browser, kan du prøve en anden, vi anbefaler Google Chrome eller Mozilla Firefox.
  4. Får du en meddelse om regionsblokering? Det kan være du ikke befinder dig i et land hvor koden gælder til, eller at din IP adresse ikke er lokaliseret i Danmark, er dette tilfældet læs mere her.
  5. Er du eksisterende kunde eller har du tidligere været kunde? Sikrer dig at rabatkoden gælder for eksisterende kunder, da nogle koder kun gælder for nye kunder.

Lejefilm

1. Er du i tvivl hvordan man gør, læs mere her.
  2. Anvender du en mobil enhed for indløse koden? Prøv via en computer istedet.
  3. Sikr dig at du har valgt en lejefilm og ikke en købefilm. Du finder filmene i vores Lej & køb-sektion. Læg mærke til prisen, købefilm koster mellem 99-169 kr, og der vil stå “Filmens Navn (køb)” i titlen.
  4. Oplever du problemer via en browser, kan du med fordel prøve en anden. Vi anbefaler Google Chrome eller Mozilla Firefox.
  5. Du skal være opmærksom på at du skal have et betalingskort registreret på din konto for at købet vil gå igennem. Du vil ikke blive debiteret for købet når du har en rabatkode.