Rettigheder for Ligue 1

Du kan som sportskunde hos Viaplay igen i år følge den franske topliga Ligue 1, i 2019/2020 sæsonen har vi endda muligheden for at vise samtlige kampe.

Vores sportsoversigt opdateres løbende med kommende udsendelser. Har du ikke adgang til vores sportsudsendelser på nuværnde tidspunkt, så kan du på den følgende side se hvad som indgår i den respektive pakke, samt bestille abonnementet som bedst opfylder dit behov: //viaplay.dk/package_sport

ligue 1 new picture bank