Ryd cache og cookies

Alt efter hvilke Smart TV du bruger er der forskellige måder at rense cookies i Viaplay-appen. Hvis du bruger vores app på Android baseret samt LG og Samsung TV (exkl. Panasonic), skal du logge ud af appen for at rense cookies. Tryk på “Start” oppe i venstre hjørne og vælg derefter “Indstillinger” i menuen som kommer. Under “Indstillinger” vælger du “Log ud”. Derefter logger du ind igen. Cookies er nu renset.

Hvis du bruger et TV af mærket Panasonic skal du istedet følge denne guide:

Gå til “Mit Viaplay” når du er logget ind på appen.
Tryk følgende på fjernbetjeningen: 6881
Der kommer så en dialog boks som meddeler at cookies er renset.
Klik på “Ok” og start applikationen og log ind igen.