Sådan ser du indhold offline på din iPhone / iPad

Vil du vide hvordan du downloader materiale til en Android enhed så klik her istedet.

Til telefoner og tablets tilbyder vi en offline-funktion, der gør det muligt at se udvalgte serier og film, mens man er på farten og for eksempel ikke har internetforbindelse. Det downloadede indhold vil blive gemt på din enheds interne hukommelse, og kan af rettighedsmæssige årsager ikke gemmes på et hukommelseskort.

• Download serier og film fra vores abonnementsindhold
    Indholdet er tilgængeligt i 30 dage fra download-tidspunktet.
  • Download lejefilm*
    Du kan se en lejefilm, lige så mange gange du vil indenfor 48 timer fra at du bekræftede ordren. Hvis du for eksempel vælger at downloade filmen efter 24 timer, vil den forsvinde fra offline-listen 24 timer senere, eftersom tilgængeligheden udløber efter 48 timer.
  • Download købefilm*
    Når det kommer til købefilm, så er de tilgængelige, indtil du vælger at fjerne dem fra offline-listen.

*Du finder hurtigt og smidigt dine leje- og købefilm under sektionen “Lejet og købte film” længst nede på fanen “Se”.

Sådan virker det:

1. Du kan vælge kun at få vist serier og film som kan hentes ned. Gå til fanen Konto for at aktivere Offline-filtrering. Er du ikke tilsluttet et WiFi-netværk behøver du at aktivere indstillingen Hent ned via mobildata. Anbefales kun hvis du har ubegrænset surf, da det ellers vil trække data gennem din teleoperatør.
  2. For at downloade indhold går du ind på den valgte film eller serie og trykker på Gem offline.
  3. I fanen Offline kan du se, hvor meget plads materialet vil fylde, samt download tiden.
  4. For at slette et færdigt eller igangværende download, skal du klikke på Rediger øverst til højre. Vælg derefter fjern.

Størrelsen på film ligger sædvanligvis mellem 2-3 gigabyte, mens afsnit af serier typisk plejer at ligger mellem 700 megabyte til 2 gigabyte. Animerede film og afsnit behøver som regel mindre plads.

Klik for større billede.