Se dine Viasat-kanaler på Viaplay

Er du registreret hos os som Viasat kunde, får du adgang til et udvalg af dine TV-kanaler direkte på Viaplay-appen. Du kan se det live eller genstarte et program fra start op til 48 timer senere, med undtagelse af visse kanaler og programmer som vi ikke har rettighederne til at vise efter.

Kanalerne er tilgængelige på vores hjemmeside via PC og Mac, samt i vores app på de fleste platforme. For et bedre overblik over hvilke platforme du kan se kanaler fra, læs mere her under fanen “Kanaler”.

Har du ikke registreret dig som Viasat kunde endnu? Kan du gøre det her: https://signup.viaplay.dk.

Hvis du er registreret, men ikke har mulighed for at se Viasat TV, så dobbelttjek, at du er logget ind med den korrekte e-mail-adresse.

Det udvalg du har adgang til afhænger af de kanaler du har i dit Viasat abonnement, for mere information om dette anbefaler vi, at du kontakter din tv-udbyder.