Sommerkampagne for dig med Viaplay Total pakken

Under sommeren byder vi på 3 lejefilm fra Viaplay. Hver værdikode sendes separat til din mail, så har du endnu ikke sagt ja tak til nyheder fra os, så kan du ændre det under “Kontooversigt” > “Min profil”. Koderne er gyldige t.o.m 31. august 2019 og kan kun anvendes én gang.

For at registrere værdikoden skal du gå ind via en browser på din computer (PC/Mac), alternativ browseren på din mobil eller tablet. Vælg film, indtast koden i boksen og klik dernæst på “Anvend“. Efter du har lejet en film, dukker den op under menuvalget “Købte film” selv på de platforme, hvor vi ikke understøtter køb. Filmen er tilgængelig i 48 timer, hvor du kan se den så mange gange, du har lyst til.

Gå til Lej & køb