Stjernemarker film, serier og events

På Viaplay kan du stjernemarkere de film, serier og sportevents, som du synes er ekstra interessante eller gerne vil have mulighed for at se på et senere tidspunkt. Du kan senere finde dit markerede indhold i menuen under Stjernemarkerede på samtlige Viaplay-enheder.

Du stjernemarkerer ved at gå ind på materialets side og klikke på den lille stjerne under informationsboksen. Er du logget ind i Viaplay-appen på en mobil enhed får du desuden en påmindelse 5 minutter inden kampstart, hvis du stjernemarkerer en sportevent, så længe du har aktiveret notifikationer fra Viaplay. Værd at notere er, at det lige nu ikke er muligt, at stjernemarkere serier gennem Apple TV.

Har du bestilt eller vil bestille en lejefilm eller købefilm skal du først bestille og stjernemarkere indholdet på en platform, hvor vi tilbyder Lej & køb-sektionen. På den måde dukker titlen eller eventet op i stjernemarkeringslisten på enheder, hvor vi ikke tilbyder køb, eksempelvis på iPhone, iPad og Apple TV.

Man kan ikke stjernemarkere via menuvalget “BØRN“. For at stjernemarkere børneindholdet skal du i stedet søge på en specifik titel, alternativt gå ind via kategorien SERIER – Børneserier eller FILM – Børnefilm.