Sådan kan du se vores indhold i Ultra HD 4K

Vi viser Ultra HD 4K!

Vi viser udvalgt indhold i Ultra HD 4K. Ultra HD 4K har 4 gange højere opløsning end vores film og serier i 1080p og er 9 gange skarpere end vores normale sportsudsendelser i 720p. Højere opløsning, flere farvenuancer, højere bitrate – alt i alt et helt nyt niveau af skarphed.

Hvad skal du bruge for at streame i Ultra HD 4K?

• Ultra HD TV
  • Internet forbindelse på mindst 25 mbps (vi anbefaler 100 mbps)
  • En af følgende enheder
    ¤ Apple TV 4K
    ¤ Chromecast Ultra. Tilsluttet netværkskabel samt indstillet til 50Hz, læs hvordan du gør her.
    ¤ Microsoft Edge browser. For at streame i 4K kræver det en HDMI-tilslutning som er kompatibel med HDCP 2.2 eller en indbygget skærm som kan vise indhold i 4K samt 7. generation Intel Core-processor.

Ambitionen er, at vi i fremtiden kan tilbyde Ultra HD 4K på så mange enheder som muligt. Ved ændringer eller nye tilføjelser opdaterer vi denne side.

Hvilket sportsindhold kan jeg se i Ultra HD 4K?
I vores sportsoversigt finder du to forskellige streams til udvalgte events. Den ene stream er vores ordinære sending som sendes i 720p, mens den anden betegnet “Ultra HD” udsendes i Ultra HD 4K.

Vi tilbyder udvalgte events fra følgende sportsgrene:

• Formel 1
  • Champions League
  • Premier League
  • Bundesliga

Hvilke film og serier kan jeg se i Ultra HD 4K?
Lige nu tilbyder vi følgende titler i Ultra HD 4K(i øjeblikket ikke på AppleTV 4K):