Viaplay Fighting

Hvor finder man kommende begivenheder?
Nogle dage inden begivenheden vises, finder du den i sportsoversigten. Du kan også selv vælge kategorien “Boksning” eller “MMA” for at kun disse begivenheder bliver vist. Du er også velkommen til at se på skemaet nedenunder.

I hvilke pakker, er fighting-rettighederne inkluderet?
Fighting indgår i Viaplay Sport og Viaplay Total pakkerne. Du kan læse mere om hvad der indgår i de respektive pakker her. Et lille antal af enkeltstående events vises hvert år kun som Pay Per View. Det gør at vi kan tilbyde eksklusive sportsbegivenheder som et tillæg til vores ordinære sportsudbud. Læs mere om PPV her.

Hvordan kan jeg se kampene efter de er slut?
På PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s og tablets/smartphones med iOS/Android har du muligheden for at se eventet 48 timer efter eventet er startet. Vi tilbyder endda en spole tilbage funktion på 4 timer, som er tilgængelig på Xbox one. Læs mere om funktionerne ved at klikke her.

Du som har Viaplay Sport eller Viaplay Total pakken kan se frem til følgende event:

17. maj One: Enter the Dragon (One Championship)
18. maj Saunders vs. Isufi (Frank Warren)
19. maj UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Lee (MMA)
24. maj PLF 2: Palmer vs. Gilpin (Professional Fighters League)
31. maj Cage Warriors 105 (MMA)
01. juni UFC Fight Night: Gustafsson vs. Smith (MMA)
07. juni PFL 3: Lins vs Ishii (Professional Fighters League)
09. juni UFC 238: Cejudo vs Moraes (MMA)
15. juni One: Legendary Quest (One Championship)

Kommende pay-per-view event:

01. juni PPV: Joshua vs Ruiz – Læs mere her
08. juni O. Madsen vs Nielsen – Flere oplysninger kommer nærmere

Ovenstående skema er midlertidigt og opdateres løbende med kommende events. Du vil oftest kunne finde eventen i vores sportoversigt: //viaplay.dk/sport, nogle dage før de bliver sendt.