Viaplay Fighting

Hvor finder man kommende begivenheder?
Nogle dage inden begivenheden vises, finder du den i sportsoversigten. Du kan også selv vælge kategorien “Boksning” eller “MMA” for at kun disse begivenheder bliver vist. Du er også velkommen til at se på skemaet nedenunder.

I hvilke pakker, er fighting-rettighederne inkluderet?
Fighting indgår i Viaplay Sport og Viaplay Total pakkerne. Du kan læse mere om hvad der indgår i de respektive pakker her. Et lille antal af enkeltstående events vises hvert år kun som Pay Per View. Det gør at vi kan tilbyde eksklusive sportsbegivenheder som et tillæg til vores ordinære sportsudbud. Læs mere om PPV her.

Hvordan kan jeg se kampene efter de er slut?
På PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s og tablets/smartphones med iOS/Android har du muligheden for at se eventet 48 timer efter eventet er startet. Vi tilbyder endda en spole tilbage funktion på 4 timer, som er tilgængelig på Xbox one. Læs mere om funktionerne ved at klikke her.

Du som har Viaplay Sport eller Viaplay Total pakken kan se frem til følgende event:

22. september UFC Fight Night: Rodriguez vs. Stephens (MMA)
27. september Dubois vs. Tetteh (Frank Warren)
27. september Cage Warriors 107 (MMA)
28. september UFC Fight Night: Hermansson vs. Cannonier (MMA)
06. oktober UFC 243: Whittaker vs. Adesanya (MMA)
12. oktober PFL7: Playoff
12. oktober Warrington vs. Takoucht (Frank Warren)
12. oktober Cage Warriors 108 (MMA)
13. oktober UFC Fight Night: Jedrzejczyk vs. Waterson (MMA)
13. oktober ONE: Century Part I & Part II
18. oktober PFL8: Playoff
19. oktober UFC Fight Night: Reyes vs. Weidman (MMA)

Kommende pay-per-view event:

Ovenstående skema er midlertidigt og opdateres løbende med kommende events. Du vil oftest kunne finde eventen i vores sportoversigt: //viaplay.dk/sport, nogle dage før de bliver sendt.