Viaplay Original: Rig 45

Andrea (Catherine Walker), en tilsynsmand fra Benthos Oil, sendes ud til boreplatformen Rig 45 to dage før jul for at undersøge en dødsulykke. Da hun begynder at undersøge sagen, finder Andrea ud af, at besætningen ikke er meget for at tale med hende, og hun har svært ved at finde ud af hvad der i virkeligheden er sket.

Da bordeplatformen bliver ramt af en orkan, og alle former for kommunikation til fastlandet bliver afskåret, indser besætningen, at ulykken ikke bare er en fatal ulykke, men et mord, og de ved nu, at de er i reel fare.

Med en morder blandt dem bliver der stillet spørgsmålet – hvem er gerningsmanden?

Rig 45 er en Viaplay Original i seks dele med eksklusiv premiere d. 8. juni, hvor der lander 2 afsnit med det samme, hvorefter vi byder et ugentligt afsnit velkommen.