Viaplay på Android TV

Har du et Android TV af mærket så kan du se vores indhold direkte på din enhed. Viaplay-appen kan oftest findes på hjemmeskærmen, men hvis dette ikke er tilfældet, kan du hente den i Google Play Store. Søg efter Viaplay og klik på Installer.

I appen kan du benytte samtlige af vores standardfunktioner: Push Next Episode (sammenhængende afsnit), søg, stjernemarkering, fortsæt med at se, gense sportevents og kategorien Lej & køb.

For at få adgang til vores indhold, skal du logge ind på din Viaplay-konto. Det kan du gøre på en af de følgende måder:

• Indtast den kode som står på fjernsynsskærmen ved at gå ind på hjemmesiden viaplay.dk/activate. Du skal åbne siden igennem en mobil, tablet eller computer, og skrive koden fra dit TV ind på de tomme felter på siden. Herefter skal du udfylde din e-mailadresse, dit password, klikke på Log ind. Efterfølgende logges du ind automatisk på dit Android TV. Læs mere her.eller
  • Log ind med din e-mailadresse og dit password til Viaplay direkte på dit TV, ved at udfylde felterne du ser på appen.

Hvis du ikke er Viaplay-kunde, anbefaler vi dig til at gennemføre din bestilling på vores hjemmeside igennem en PC eller Mac. Derefter kan du logge ind med dine valgte indlogningsoplysninger på den ønskede platform og begynde at se. På følgende side, kan du læse mere og bestille den pakke som passer dig bedst: Vores pakker.