Har du brug for hjælp?

Søg iblandt vores spørgsmål og svar på Viaplay!

Du kan også søge i ofte stillede spørgsmål

Viaplay på Android TV

Har du et Android TV af mærket Sony, Philips, TCL eller  Nvidia Shield, så kan du se vores indhold direkte på din enhed. Viaplay-appen kan oftest findes på hjemmeskærmen, men hvis dette ikke er tilfældet, kan du hente den i Google Play Store. Søg efter Viaplay og klik på Installer.

I appen kan du benytte samtlige af vores standardfunktioner: Push Next Episode (sammenhængende afsnit), søg, stjernemarkering, fortsæt med at se, gense sportevents og kategorien Lej & køb.

For at få adgang til vores indhold, skal du logge ind på din Viaplay-konto. Dette gør du ved at indtaste den kode som står på fjernsynsskærmen, i de tomme felter som vises, når du går ind på hjemmesiden viaplay.dk/activate igennem en mobil, tablet eller computer. Her skal du indsætte dit brugernavn, dit kodeord, klikke på Log ind, og du vil efterfølgende logges ind automatisk på dit Android TV. Læs mere her.

Hvis du ikke er Viaplay-kunde, anbefaler vi dig til at gennemføre din bestilling på vores hjemmeside igennem en PC eller Mac. Derefter kan du logge ind med dine valgte indlogningsoplysninger på den ønskede platform og begynde at se. På følgende side, kan du læse mere og bestille den pakke som passer dig bedst: Vores pakker.

Var denne artikel til hjælp? 12
Kontakt os