Viaplay på Apple TV

Igennem vores app får du adgang til populære TV-serier og film, kombineret med spændende sportsbegivenheder.

For at komme i gang med Viaplay på dit Apple TV skal du blot tænde for det og vælge Viaplay. Hvis du ikke kan finde app’en, kan du tage et kig på denne artikel: Jeg kan ikke finde Viaplay på mit Apple TV

Er du allerede kunde hos os, er det bare at logge ind for at komme i gang. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du oprette en via vores hjemmeside eller direkte på dit Apple TV. For at gøre det trykker du på Opret konto, som du finder under Indstillinger.

Opretter du kontoen gennem dit Apple TV, vil betalingerne ske igennem dit AppleID*. Det betyder også, at alle dine abonnementsforespørgsler, så som ændring af din pakke, kan gøres i iTunes. Du kan læse mere om, hvordan du opretter et AppleID til iTunes her.

For at kunne se en lejefilm, en købefilm eller et Pay-Per-View event på dit Apple TV, skal du først bestille og stjernemarkere materialet via en browser i f.eks en computer. Derefter finder du din bestilte titel i dit Apple TV på listen med stjernemarkeringer.

* Køb af pakke er kun muligt på Apple TV Generation 4 eller nyere.