Behøver du hjælp?

Du kan også søge i ofte stillede spørgsmål

Viaplays Fighting-pakke

Hvilket indhold er inkluderet i Fightingpakken?
UFC, Nordic Fight Night, Sauerland Event, Matchroom, IMG og en lang række andre rettigheder indenfor kampsport. Du får også adgang til over 100 timers dokumentarfilm og serier om fighting. Et lille antal af enkeltstående events vises hvert år kun som Pay Per View. Det gør at vi kan tilbyde eksklusive sportsbegivenheder som et tillæg til vores ordinære sportsudbud. Læs mere om PPV her.

Hvordan finder man det indhold, som er inkluderet i pakken?
Gå til sportsoversigten og vælg kategorien “Viaplay Fighting“. Her finder du en oversigt over serier og dokumentarer som indgår i din pakke.

Hvor finder man kommende begivenheder?
Nogle dage inden begivenheden vises, finder du den i sportsoversigten. Du kan også selv vælge kategorien “Boksning” eller “MMA” for at kun disse begivenheder bliver vist. Du er også velkommen til at se på skemaet nedenunder.

I hvilke pakker, er fighting-rettighederne inkluderet?
Brugere som har Viaplay Sport eller Viaplay Total, vil indtil videre have adgang til Fighting. Vi vil gøre dig opmærksom på eventuelle forandringer mindst 30 dage før. Dig som kun har Viaplay Fighting, kan også vælge Serier og Film for +89 kr. ekstra om måneden.

Hvordan kan jeg se kampene efter de er slut?
På PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s og tablets/smartphones med iOS/Android har du muligheden for at se eventet 48 timer efter eventet er startet. Vi tilbyder endda en spole tilbage funktion på 4 timer, som er tilgængelig på Xbox one. Læs mere om funktionerne ved at klikke her.

Dig der har Viaplay Sport, Total eller Fighting pakken har følgende event at se frem til:

23. juni UFC Fight Night: Cerrone vs Edwards   (UFC)
23. juni Murray vs Garcia    (Frank Warren Boxing / IMG)
29. juni Thanderz vs Nunes
7. juli TUF Finale    (UFC)
8. juli UFC 226: Miocic – Cormier    (UFC)
15. juli UFC Fight Night: Dos Santos vs Ivanov    (UFC)
21. juli Cage Warriors 95: Arthur vs Ekundayo    (Cage Warriors)

Ovenstående skema er midlertidigt og opdateres løbende med kommende events. Du vil oftest kunne finde eventen i vores sportoversigt: //viaplay.dk/sport, nogle dage før de bliver sendt.

Få Viaplay Fighting HER.