Er du blevet debiteret ekstra den 1. juli og kender du ikke til denne trækning? Læs mere her:

Har du brug for hjælp?

Søg iblandt vores spørgsmål og svar på Viaplay!

Vil du gerne se Premier League? Læs mere her

Premier League-sæsonen vender endelig tilbage d 17. juni, og Viaplay viser alle de 92 resterende kampe direkte!

Hvilken pakke skal du have for at kunne se Premier League?

Du kan se Premier League med en af vores sports-pakker. Du kan læse mere om pakkerne og bestille en her.

Hvilke enheder kan du bruge?

Du kan se Premier League på eksempelvis computer, Smart TV, smartphones og tablets. Du kan finde en liste over understøttede enheder her.

Du kan afspille samtidigt på to forskellige enheder og registrere op til fem enheder ad gangen på din konto. Du kan læse mere omkring dette her.

Kan du se kampene, efter de er blevet spillet?

Ja! Alle kampe vil være tilgængelige i 48 timer efter live-streamen er endt. Du kan tjekke, hvilke enheder du kan se kampene på, efter de er afspillet, lige her.

Viser vi kampe med kunstig tilskuerlyd?

Ja, du kan nemt vælge en stream med kunstig tilskuerlyd. Hvis du hellere vil se kampene uden kunstig tilskuerlyd, tilbyder vi også en stream uden det. Du finder begge streams i vores sportskalender.